Postani partner

Zaradi sa nama
od svake rente

RADIŠ SA GOSTIMA?

Posjeduješ smještajni objekt kojeg nudiš gostu? Radiš u hotelu, hostelu, turističkoj agenciji ili na mjestu gdje susrećeš puno gostiju? Postani naš partner i dodatno zaradi na svakoj vožnji.

P

Gostima nudite dodatnu uslugu

U

Izdvajate se od konkurencije

Gost ostvaruje popust a vi zaradu

Bez rizika i obaveza

Automatizirano i transparentno

Kako zaraditi? 

Jednom kada vi ili vaš smještajni objekt postane partner sa nama vaša zarada se automatski računa od svakoga gosta koji rezervira preko vas. 

Postani partner

Najprije je potrebno ispuniti formular na dnu ove stranice. Zatim je potrebno pričekati da vam se javimo sa daljnjim uputama. 

Personalizirani pristup

Svaki će partner dobiti personalizirane letke koje može koristiti u smještajnim objektima ili ponuditi gostu. Svaki letak sadrži jedinstveni kod po kojem sustav zna da se radi o gostu kojeg ste upravo vi poslali

Pasivan prihod

Svaki puta kada gost renta skuter i upiše vaš “kod” on ostvaruje popust na vožnju a vi ostvarujete zaradu. Zarada se automatski računa i isplaćuje na kraju tjedna/mjeseca ovisno o dogovoru s partnerom. 

Vaš gost dolazi na našu web stranicu

Vašem gostu možete ponuditi personalizirani letak ili sa njime digitalno (e-mail, sms) podijeliti našu stranicu. 

Gost rezervira električne skutere

Gost prilikom rezervacije u polje za “kodove” upisuje vaš jedinstven kod koji ste mu poslali ili koji je vidio na letku kojeg ste mu dali. 

Gost štedi a vi zarađujete

Gost uštedi zbog “koda” kojeg je upisao a vi zaradite ovisno o broju dana i broju skutera koji su rentani. Vašu zaradu možete provjeriti u svakom trenu putem mobitela. 

KOLIKO MOŽETE ZARADITI?

Vaša zarada ovisi jasno o broju osoba i broju dana za koje je električni skuter rentan. Što je veći broj dana ili osoba veća je i zarada. Sukladno dogovoru s Vama isplatu provizije vršimo na tjednoj ili mjesečnoj bazi. Na taj način vaš gost nema saznanja o vašem odnosu s nama niti se isplata vrši ispred gosta. U odjeljku ispod pogledajte detaljnije koliko možete zaraditi na svakoj vožnji.

Zaradi i do nekoliko tisuća kuna mjesečno

Primjer: radite na recepciji hostela/hotela i predložite bračnom paru najam električnog skutera na 2 dana kao super način da obiđe cijeli grad i okolicu na brz i zabavan način. Gostu dajete svoj personalizirani letak. Bez obzira kada gost rezervira skutere vi ste ostvarili dodatnu zaradu od 80 kn. Ukoliko nešto tako ponovite svakih nekoliko dana (3 puta tjedno) zaradili ste dodatnih 1000 kn mjesečno bez pretjeranog truda.  A gostu ste uljepšali odmor. Oni sposobniji i komunikativniji mogu zaraditi i do nekoliko tisuća kuna mjesečno. Posebno kada se radi o većim grupama. Rizik za vas ne postoji.

Postanite naš partner
ispunite formular!

Nakon što ispunite formular očekujte povratne informacije najkasnije nakon 2-3 radna dana

CzechDutchEnglishFrenchGermanHungarianPolishSlovak